Binnenschilderwerk

Binnenschilderwerk is onze specialty. Met de juiste kleur en het juiste materiaal krijgt je woning een totale metamorfose – dat moet je met je eigen ogen zien!

We zijn altijd op de hoogte van de laatste trends, en delen deze graag met jou in de vorm van de nieuwste kleurenwaaiers. Door een goede dosis ervaring en kennis voorzien we je zo nodig van een uitgebreid advies.

Binnenschilderwerk is belangrijk om je wanden, plafonds en kozijnen in goede conditie te houden. Wij schilderen met de nieuwste, watergedragen, verven. Zo heb jij geen last van verkleuring en sterke verfdampen in huis. Wij streven er naar je zo veel mogelijk te ontlasten. We schuren dan ook altijd met stofafzuiging, waardoor je huis of bedrijfsruimte (zo goed als) stofvrij blijft.

Laat je je woning in de wintermaanden van binnen door ons schilderen? Dan krijg je 10% korting!

Neem gerust contact op om te vragen naar de mogelijkheden.

Offerte aanvragen

Of bel op: 06 557 755 23

“Binnenschilderwerk is erg belangrijk om wanden, plafonds en kozijnen in goede conditie te houden.”
Afbeelding 1
Afbeelding 2
Afbeelding 3
Afbeelding 4

Onze diensten

Wij bieden verschillende diensten aan. Om te beginnen kunt u bij ons terecht voor binnenschilderwerk. Wij zijn op de hoogte van de nieuwste kleuren- en materialentrends. Uiteraard helpen we u graag bij het maken van een keuze. Samen met u kijken we naar de ruimte, het licht en aansluitend uw wensen. Om alvast een beeld te krijgen, nemen wij altijd onze kleurenwaaiers vol met voorbeelden mee.

Doordat wij uitsluitend werken met verf van kwaliteit, blijven uw wanden, plafonds en/of kozijnen in goede staat. Daarnaast heeft u geen last van verkleuring. Schuren doen wij met stofafzuiging, zodat u hier minimaal last van heeft. Mogen wij bij u schilderen in de wintermaanden? Dan ontvangt u tien procent korting op het totaalbedrag.

Altijd al een strak, wit plafond gewenst? Naast binnenschilderwerk, zit u bij ons ook goed voor het laten spuiten (met latex) van uw plafond. Door gebruik te maken van matte-latex krijgt u binnen no-time een helderwit plafond.

Een perfecte wandafwerking? Dan is behangen met renovlies of glasvezel een goede mogelijkheid. Zo krijgt u gladde muren, zonder zichtbare naden, scheuren en beschadigingen. Ons team is gespecialiseerd in behangen met renovlies en glasvezel. Voor het langste resultaat schilderen wij de muren voor een kleine prijs met afneembare muurverf af.