Latex spuiten specialist

Altijd al een super strak wit plafond of zolderkap willen hebben? Latex spuiten is hét antwoord. Met de nieuwste matte latexen spuiten we je plafond helder wit. Vooral voor de grotere oppervlaktes en bedrijfshallen is dit een ideale manier om verf aan te brengen.

Van Scheppingen is de specialist op het gebied van Latex spuiten in Alphen aan den Rijn. Doordat wij beschikken over het moderste apparatuur leveren wij snel, efficient en goedkoop. 

Voordelen van Latex laten spuiten:

  • Latex spuiten is wel 30 tot 40% goedkoper
  • Latex spuiten is snel en efficient
  • Super strak wit

Meer weten? Neem dan contact op!

Offerte aanvragen

“Latex spuiten is de beste manier om op een streeploze manier verf aan te brengen op muren en plafonds.”
Afbeelding 1
Afbeelding 2
Afbeelding 3
Afbeelding 4
Afbeelding 5

Onze diensten

Wij bieden verschillende diensten aan. Om te beginnen kunt u bij ons terecht voor binnenschilderwerk. Wij zijn op de hoogte van de nieuwste kleuren- en materialentrends. Uiteraard helpen we u graag bij het maken van een keuze. Samen met u kijken we naar de ruimte, het licht en aansluitend uw wensen. Om alvast een beeld te krijgen, nemen wij altijd onze kleurenwaaiers vol met voorbeelden mee.

Doordat wij uitsluitend werken met verf van kwaliteit, blijven uw wanden, plafonds en/of kozijnen in goede staat. Daarnaast heeft u geen last van verkleuring. Schuren doen wij met stofafzuiging, zodat u hier minimaal last van heeft. Mogen wij bij u schilderen in de wintermaanden? Dan ontvangt u tien procent korting op het totaalbedrag.

Altijd al een strak, wit plafond gewenst? Naast binnenschilderwerk, zit u bij ons ook goed voor het laten spuiten (met latex) van uw plafond. Door gebruik te maken van matte-latex krijgt u binnen no-time een helderwit plafond.

Een perfecte wandafwerking? Dan is behangen met renovlies of glasvezel een goede mogelijkheid. Zo krijgt u gladde muren, zonder zichtbare naden, scheuren en beschadigingen. Ons team is gespecialiseerd in behangen met renvlies en glasvezel. Voor het langste resultaat schilderen wij de muren voor een kleine prijs met afneembare muurverf af.