Behangen & wandafwerking

Voor een mooie wandafwerking kun je het beste kiezen voor renovlies/glasvezel. Zo heb je gladde muren, zonder scheuren of beschadigingen.

Wij van Van Scheppingen Schilderwerken zijn gespecialiseerd in het plakken van renovlies/glasvezel behang. Wij hebben een ervaren team van behangers die je woning snel én vakkundig behangt. De voordelen op een rijtje:

  • Sterker dan stuckwerk (stoot en krasvast)
  • Krimp- en scheuroverbruggend
  • Goedkoper dan stuckwerk (inclusief sauzen/spuiten)
  • Brandveilig
  • Geen naden zichtbaar.

Na het beplakken van de muren, schilderen wij de muren met afneembare verf. Op die manier blijven je muren mooi. Dit alles doen wij tegen een zeer scherp tarief!

Bel ons gerust om te vragen naar de mogelijkheden.

Offerte aanvragen

Of bel op: 06 557 755 23

“U ziet niet dat de muren behangen zijn, wij behangen gegarandeerd naadloos.”
Afbeelding 1
Afbeelding 2
Afbeelding 3

Onze diensten

Wij bieden verschillende diensten aan. Om te beginnen kunt u bij ons terecht voor binnenschilderwerk. Wij zijn op de hoogte van de nieuwste kleuren- en materialentrends. Uiteraard helpen we u graag bij het maken van een keuze. Samen met u kijken we naar de ruimte, het licht en aansluitend uw wensen. Om alvast een beeld te krijgen, nemen wij altijd onze kleurenwaaiers vol met voorbeelden mee.

Doordat wij uitsluitend werken met verf van kwaliteit, blijven uw wanden, plafonds en/of kozijnen in goede staat. Daarnaast heeft u geen last van verkleuring. Schuren doen wij met stofafzuiging, zodat u hier minimaal last van heeft. Mogen wij bij u schilderen in de wintermaanden? Dan ontvangt u tien procent korting op het totaalbedrag.

Altijd al een strak, wit plafond gewenst? Naast binnenschilderwerk, zit u bij ons ook goed voor het laten spuiten (met latex) van uw plafond. Door gebruik te maken van matte-latex krijgt u binnen no-time een helderwit plafond.

Een perfecte wandafwerking? Dan is behangen met renovlies of glasvezel een goede mogelijkheid. Zo krijgt u gladde muren, zonder zichtbare naden, scheuren en beschadigingen. Ons team is gespecialiseerd in behangen met renovlies en glasvezel. Voor het langste resultaat schilderen wij de muren voor een kleine prijs met afneembare muurverf af.