Schildersbedrijf Alphen aan den Rijn

Bent u op zoek naar een schildersbedrijf in Alphen aan den Rijn? Van Scheppingen Schilderwerken helpt u graag met het laten schilderen van uw bedrijfsruimte of woning, het behangen van uw muren en het spuiten van uw plafond.

Vakmanschap staat bij ons hoog in het vaandel. Behalve in onze medewerkers, zie je dit ook terug in onze producten. Zo werken wij uitsluitend met verf, latex en behang van de beste kwaliteit, en zijn wij altijd op de hoogte van de laatste kleuren- en materialentrends. We helpen u dan ook graag bij het maken van de juiste keuze uit het brede assortiment. Samen met u kijken we naar de ruimte en uw wensen. Op basis hiervan en met behulp van onze interieurmappen kunt u een kleur en materiaalsoort uitkiezen. Uiteraard voorzien we u hierin zo nodig van een uitgebreid advies.

Wij staan bekend om onze manier van werken. Niet alleen werken we netjes, we gaan pas weg als u tevreden bent! Door gebruik te maken van stofafzuiging, ervaart u zo min mogelijk last van het schilderen. En laat u uw ruimte in de wintermaanden schilderen? Dan ontvang u tien procent korting op de gehele prijs.

Over ons

Van Scheppingen Schilderwerken is voornamelijk werkzaam binnen de omgeving Alphen aan den Rijn. U kunt bij ons terecht voor binnenschilderwerk, behangen met renovlies of glasvezel en het spuiten van uw plafond met latex. Wij richten ons op zowel particulieren als bedrijven. Met een ervaren team bent u verzekerd van het resultaat dat u voor ogen hebt, en beter! Benieuwd naar de meest recente projecten? Neem gerust een kijkje in ons portfolio.

Neem vrijblijvend contact op

Bent u op zoek naar een ervaren schildersbedrijf in Alphen aan den Rijn? Zoek niet verder en neem vrijblijvend contact met ons op. Bel naar 0655775523 of stuur een mail via info@vanscheppingen-schilderwerken.nl

Of laat hieronder uw gegevens achter, dan nemen we zo snel mogelijk contact met u op.

Onze diensten

Wij bieden verschillende diensten aan. Om te beginnen kunt u bij ons terecht voor binnenschilderwerk. Wij zijn op de hoogte van de nieuwste kleuren- en materialentrends. Uiteraard helpen we u graag bij het maken van een keuze. Samen met u kijken we naar de ruimte, het licht en aansluitend uw wensen. Om alvast een beeld te krijgen, nemen wij altijd onze kleurenwaaiers vol met voorbeelden mee.

Doordat wij uitsluitend werken met verf van kwaliteit, blijven uw wanden, plafonds en/of kozijnen in goede staat. Daarnaast heeft u geen last van verkleuring. Schuren doen wij met stofafzuiging, zodat u hier minimaal last van heeft. Mogen wij bij u schilderen in de wintermaanden? Dan ontvangt u tien procent korting op het totaalbedrag.

Altijd al een strak, wit plafond gewenst? Naast binnenschilderwerk, zit u bij ons ook goed voor het laten spuiten (met latex) van uw plafond. Door gebruik te maken van matte-latex krijgt u binnen no-time een helderwit plafond.

Een perfecte wandafwerking? Dan is behangen met renovlies of glasvezel een goede mogelijkheid. Zo krijgt u gladde muren, zonder zichtbare naden, scheuren en beschadigingen. Ons team is gespecialiseerd in behangen met renovlies en glasvezel. Voor het langste resultaat schilderen wij de muren voor een kleine prijs met afneembare muurverf af.