Over ons

Van Scheppingen Schilderwerken is werkzaam in Alphen aan den Rijn en omstreken. Wij richten ons op zowel de particuliere markt als de zakelijke sector. Interesse in onze diensten? Wij komen graag bij jou op locatie om de mogelijkheden te bespreken. Vervolgens ontvang je binnen twee weken een vrijblijvende offerte.

Uitsluitend professionele producten

Wij werken met Sigma Coatings. Sigma Coatings streeft er continue naar om de beste verven en coatings te ontwikkelen en te produceren. Die kwaliteit zie je terug in het eindresultaat van de klus!

 

Wij hopen wat voor u te kunnen betekenen. U kunt ons altijd bellen of mailen voor een vrijblijvend advies.

Neem contact op

Onze diensten

Wij bieden verschillende diensten aan. Om te beginnen kunt u bij ons terecht voor binnenschilderwerk. Wij zijn op de hoogte van de nieuwste kleuren- en materialentrends. Uiteraard helpen we u graag bij het maken van een keuze. Samen met u kijken we naar de ruimte, het licht en aansluitend uw wensen. Om alvast een beeld te krijgen, nemen wij altijd onze kleurenwaaiers vol met voorbeelden mee.

Doordat wij uitsluitend werken met verf van kwaliteit, blijven uw wanden, plafonds en/of kozijnen in goede staat. Daarnaast heeft u geen last van verkleuring. Schuren doen wij met stofafzuiging, zodat u hier minimaal last van heeft. Mogen wij bij u schilderen in de wintermaanden? Dan ontvangt u tien procent korting op het totaalbedrag.

Altijd al een strak, wit plafond gewenst? Naast binnenschilderwerk, zit u bij ons ook goed voor het laten spuiten (met latex) van uw plafond. Door gebruik te maken van matte-latex krijgt u binnen no-time een helderwit plafond.

Een perfecte wandafwerking? Dan is behangen met renovlies of glasvezel een goede mogelijkheid. Zo krijgt u gladde muren, zonder zichtbare naden, scheuren en beschadigingen. Ons team is gespecialiseerd in behangen met renovlies en glasvezel. Voor het langste resultaat schilderen wij de muren voor een kleine prijs met afneembare muurverf af.